Transport

Heeft u deelpartijen of complete ladingen? J.J. van Haaren Transport BV verzorgt dat voor u.

 Of het nu gaat om transport binnen Nederland of transport door heel Europa: bij ons bent u op het juiste adres. De landen waar we voornamelijk op gericht zijn betreffen Nederland, Duitsland, Engeland en Zwitserland.

We hebben bakwagens met laadklep in heel Nederland rondrijden, dus ook voor uw kleine zendingen kunt u bij ons terecht. We hebben vaste trajecten op Duitsland lopen,  zodat we aan de 24 uurs service kunnen voldoen bij de volgende plaatsen / gebieden: Ruhr, Koblenz, Frankfurt, Mannheim, Heilbronn, Stuttgart en ook op Zwitserland.

Mocht u op andere plaatsen zendingen hebben staan, aarzel dan niet om ons te bellen, wij staan overal voor open en denken met u mee! Door onze jarenlange ervaring met de hiervoor genoemde bestemmingen, is er sprake van een uitgebreid netwerk.

Al onze medewerkers worden bijgeschoold, zodat bijvoorbeeld ADR vereisten geen probleem zijn voor ons.

Wat kunnen wij u als klant bieden:

Transport

Warehousing

Opslag

Expeditie

Douane afwikkeling

Container handling

Werkplaats

Wagenpark

Wij zijn een echt Familiebedrijf

Wij bestaan sinds 1970 en klanttevredenheid heeft onze prioriteit.  J.J. van Haaren Transport BV is een echt familiebedrijf, waardoor er korte lijnen bestaan naar de klant toe en de service optimaal is. Mede hierdoor heeft

J.J. van Haaren Transport naam verworven in de regio en ver daarbuiten!