Warehousing

J.J. van Haaren Transport BV beschikt over een modern ingerichte warehousing voor opslag van diverse goederen.

Deze is volledig verwarmd en daarnaast is het hele pand beveiligd, waardoor geschikt voor opslag van waardevolle producten. Of het nu gaat om machines van 10 meter lang of opslag van pallets, onze warehousing is de ideale opslagplaats. J.J. van Haaren Transport verzorgt de opslag voor klanten waarbij machines op afroep geleverd moeten worden.

Of deze  nu 1 ton of 10 ton wegen is geen probleem voor ons, door de jarenlange ervaring in machine transport weten onze mensen precies hoe we dergelijke lading moeten laden of lossen en vervoeren. Wij beschikken over diverse heftrucks die maximaal 7 ton kunnen heffen. Mocht er zwaarder materiaal verplaatst moeten worden, kunnen wij binnen 10 minuten beschikken over heftrucks tot maximaal hefvermogen van 25 ton. Dagelijks worden hier vele vrachtauto’s gelost en geladen. Doordat wij aan 24 uurs leveringen doen, komen ook in de avond nog vele vrachtauto’s in Wijchen aan om te zorgen dat uw binnenlandse en buitenlandse zendingen op tijd worden geleverd.

Wat kunnen wij u als klant bieden:

Transport

Warehousing

Opslag

Expeditie

Douane afwikkeling

Container handling

Werkplaats

Wagenpark

Wij zijn een echt Familiebedrijf

Wij bestaan sinds 1970 en klanttevredenheid heeft onze prioriteit.  J.J. van Haaren Transport BV is een echt familiebedrijf, waardoor er korte lijnen bestaan naar de klant toe en de service optimaal is. Mede hierdoor heeft

J.J. van Haaren Transport naam verworven in de regio en ver daarbuiten!