Over J.J. van Haaren transport

J.J. van Haaren Transport BV is een zeer veelzijdig internationaal transportbedrijf, die graag een uitdaging aangaat.

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom bieden wij een uitgebreid pakket diensten aan: nationale- en internationale transporten, groupage, distributie, goederenopslag, overslag, containerhandling en expeditie.

Wij beschikken over 14 trekkers en 15 opleggers bestaande uit huif en tautliners met schuifdak. Tevens beschikken wij ook over opleggers met een laadklep mocht er op het laad of losadres geen heftruck beschikbaar zijn.

Ook hebben wij opleggers met een kooiaap aansluiting waardoor we onze eigen meeneemheftruck mee kunnen nemen .

Voor elke vorm van transport vinden wij een oplossing.  Of het nu om voedingswaren, machine transport, ADR, verpakkingsmiddelen of koopmansgoederen gaat, u bent bij ons aan het juiste adres. Al onze wagens zijn uitgerust om ADR te vervoeren en voldoen aan de hoogste eisen wat betreft alarm, veiligheid en communicatie.

Wij bestaan sinds 1970 en klanttevredenheid heeft onze prioriteit.  J.J. van Haaren Transport BV is een echt familiebedrijf, waardoor er korte lijnen bestaan naar de klant toe en de service optimaal is. Mede hierdoor heeft

J.J. van Haaren Transport naam verworven in de regio en ver daarbuiten!

Wat kunnen wij u als klant bieden:

Transport

Warehousing

Opslag

Expeditie

Douane afwikkeling

Container handling

Werkplaats

Wagenpark

Historie

Op 1 september 1970 kocht Joop van Haaren zijn eerste vrachtwagen. Dit was een open Bedford met aanhangwagen. Hij begon met transport in veiling met vervoer van kisten groente en fruit vanuit Nijmegen door heel Nederland. Het waren voornamelijk de veilingkisten die met de hand gelost en geladen moesten worden. Heftrucks waren er nog niet echt in die tijd dus alles werd met de hand gedaan. Doordat Joop zelf nog op de wagen zat, kon hij het contact met de klant goed onderhouden en was hij in de gelegenheid te netwerken.

Omdat hij in die periode veel in de Rotterdamse havens was, leverde het netwerken hem andersoortig vervoer op, namelijk die van container vervoer. De hoeveelheid werk groeide, waardoor Joop moest uitbreiden. Het aantal auto’s, die het vervoer van veilingkisten en containertransport verzorgden, steeg naar 6.

Doordat het steeds drukker werd op kantoor en het eigen werk steeds meer werd, was het niet mogelijk om zelf nog te rijden. Samen met zijn vrouw Kitty hielden ze de kantoorwerkzaamheden in eigen hand.

Vandaag de dag bestaat het wagenpark uit 14 trekkende eenheden, 15 opleggers, huif en tautliners met schuifdak. Voor het distributiewerk is er een motorwagen met laadklep ter beschikking en voor de hele kleine zendingen is er daarnaast een bedrijfswagen.

Mede dankzij onze vakbekwame chauffeurs, waarvan het merendeel al jarenlang voor Van Haaren Transport werkzaam is, is het bedrijf geworden tot wat het nu is.

J.J. van Haaren Transport is overgenomen door Jochen van Haaren. Hij draagt zorg voor de planning, het onderhouden van de bestaande en nieuwe klanten, het onderhoud van de vrachtauto’s en de in- en verkoopwerkzaamheden. Zijn zus Natasja van Haaren draagt zorg voor de administratie in de breedste zin van het woord. 

Wij zijn een echt Familiebedrijf

Wij bestaan sinds 1970 en klanttevredenheid heeft onze prioriteit.  J.J. van Haaren Transport BV is een echt familiebedrijf, waardoor er korte lijnen bestaan naar de klant toe en de service optimaal is. Mede hierdoor heeft

J.J. van Haaren Transport naam verworven in de regio en ver daarbuiten!